** Et lite utvalg av bilder fra noen av de reisene vi har gjort på Bohol, denne fantastiske øya.

**Balicasag er en liten øy utenfor øya på øya, for å si det slik. Noen av de første bildene er hentet derfra. Balicasag er blant de beste steder i verden for dykkere.

**Chocolate Hills er den mest besøkte turistattraksjonen. Vi har valgt ikke å vie dette stedet for mye oppmerksomhet. Det selger seg selv.

**Loboc river er også blant de stedene man ikke kommer utenom, men Bohol er så veldig mye mer. Men for all del man kan ikke forlate Bohol, uten en lunsj på en av de mange flåtene på elven. Og det er avgjort en opplevelse.

**I 2007 la vi ferien til påsken. Sein påske gjorde at vi også ble over byfesten i Tagbilaran, 1. mai. Tagbilarans skytshelgen er St. Joseph ( the worker) En fest som anbefales på det sterkeste.

**Fester er det mange av på Bohol, som ellers på Filippinene. Alle småbyer og steder har sine egne årlige fester. Den største blant dem på Bohol er Sandugo i juli.

**Minst like mye vil vi anbefale å oppleve påsken på Bohol. Som et katolsk samfunn er det store opplevelser både i og utenfor kirkene.

**Vi har også lagt turer litt utenfor de mest oppgåtte turiststiene, det gir alltid resultat. Det gjelder turen til grottene i Anda, utsikten ut over mangroveskogene.

**Inabanga og fiskerlandsbyen. Dit skal jeg garantert tilbake for oppleve dypvannsfiskere. Menn som, uten dykkerutstyr, går ned på de store dypene på jakt etter det spesielle.

**Ubay og den statlige forsøksgården hvor de blant annet har sitt eget meieri, men hvor melkingen fortsatt foregår uten maskinhjelp.

**I 2007 var det også lokalvalg og vi fikk derfor med oss en del av kampanjen. Blant annet overvar jeg et valgmøte til LAKAS, hvor Jose Torralba sloss for et comeback som city major, men han tapte. Men valgkampen var også en opplevelse som var verdt å ta med seg for den som er mer enn gjennomsnittelig interessert i Filippinene og Bohol.

**Ellers har vi fanget noe av stemningen i hverdagslivet og vi kommer selvsagt ikke utenom kirkene. De er mange og de er spennende på Bolhol. De har Baclayon, kanskje den eldste på Filippinene, men den er ikke den eneste som er verdt besøk.

KLIKK BILDET FOR STØRRE OG ELLER LYSBILDESHOW